Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Για να διαβάσετε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που αφορά το διαχειριστικό περιβάλλον, το περιβάλλον της εφορευτικής επιτροπής ή την ψηφιακή κάλπη πατήστε εδώ.

Αντικείμενο της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΣΑΙΜΠΕΡ ΕΜΦΑΣΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής ως «Εταιρεία») με την παρούσα Πολιτική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, έχει ως στόχο να ενημερώσει τους χρήστες της Ιστοσελίδας https://electobox.com (εφεξής η «Ιστοσελίδα»), σχετικά με τον τρόπο και το σκοπό επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων που συλλέγονται μέσω της Ιστοσελίδας καθώς και για τα δικαιώματά τους. Επισημαίνεται ότι η Εταιρεία ως Εκτελούσα την Επεξεργασία, συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των χρηστών της Ιστοσελίδας για σαφείς και νόμιμους σκοπούς, σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.


Ορισμοί

Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής, οι παρακάτω όροι έχουν την εξής σημασία:

«Προσωπικά Δεδομένα»: κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»)· το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου.

«Ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων»: δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που αποκαλύπτουν τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις ή τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, καθώς και η επεξεργασία γενετικών δεδομένων, βιομετρικών δεδομένων με σκοπό την αδιαμφισβήτητη ταυτοποίηση προσώπου, δεδομένων που αφορούν την υγεία ή δεδομένων που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου ή τον γενετήσιο προσανατολισμό.

«Επεξεργασία»: κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινοποίηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

«Ανωνυμοποίηση»: η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά τρόπο ώστε τα δεδομένα να μην μπορούν πλέον να αποδοθούν σε συγκεκριμένο υποκείμενο των δεδομένων.

«Ψευδωνυμοποίηση»: η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά τρόπο ώστε τα δεδομένα να μην μπορούν πλέον να αποδοθούν σε συγκεκριμένο υποκείμενο των δεδομένων χωρίς τη χρήση συμπληρωματικών πληροφοριών, εφόσον οι εν λόγω συμπληρωματικές πληροφορίες διατηρούνται χωριστά και υπόκεινται σε τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν μπορούν να αποδοθούν σε ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο.

«Υπεύθυνος επεξεργασίας»: το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που, μόνος ή από κοινού με άλλους, καθορίζουν τους σκοπούς και τον τρόπο της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα· όταν οι σκοποί και ο τρόπος της επεξεργασίας αυτής καθορίζονται από το δίκαιο της Ένωσης ή το δίκαιο κράτους μέλους, ο υπεύθυνος επεξεργασίας ή τα ειδικά κριτήρια για τον διορισμό του μπορούν να προβλέπονται από το δίκαιο της Ένωσης ή το δίκαιο κράτους μέλους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Εταιρεία ενεργεί ως Εκτελούσα την Επεξεργασία.

«Εκτελών την επεξεργασία»: το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για λογαριασμό του υπευθύνου της επεξεργασίας.

«Υποκείμενο Επεξεργασίας»: το φυσικό πρόσωπο του οποίου τα προσωπικά δεδομένα τυγχάνουν επεξεργασίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ως υποκείμενο της επεξεργασίας θεωρείται ο κάθε χρήστης της Ιστοσελίδας.

«Συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων»: κάθε ένδειξη βουλήσεως, ελεύθερη, συγκεκριμένη, ρητή και εν πλήρει επιγνώσει, με την οποία το υποκείμενο των δεδομένων εκδηλώνει ότι συμφωνεί, με δήλωση ή με σαφή θετική ενέργεια, να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν.

«Παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα»: η παραβίαση της ασφάλειας που οδηγεί σε τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, μεταβολή, άνευ άδειας κοινολόγηση ή πρόσβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που διαβιβάστηκαν, αποθηκεύτηκαν ή υποβλήθηκαν κατ' άλλο τρόπο σε επεξεργασία.

«Υφιστάμενη νομοθεσία»: Η εκάστοτε εθνική και ενωσιακή νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 (εφεξής «ΓΚΠΔ»), ο Ν. 4624/2019 καθώς και οι Αποφάσεις, Οδηγίες και Γνωμοδοτήσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (εφεξής «ΑΠΔΠΧ»).


Προσωπικά Δεδομένα που Συλλέγουμε και Επεξεργαζόμαστε, Σκοπός Επεξεργασίας και Νόμιμη Βάση


1.1) Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω της φόρμας επικοινωνίας

Σε περίπτωση που o χρήστης επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Εταιρεία, να ενημερωθεί ή να διοργανώσει κάποια ψηφοφορία, συμπληρώνει στη φόρμα επικοινωνίας το όνομα, επώνυμο, email, τηλέφωνο, το όνομα του φορέα, το σχετικό μήνυμα και αφού αποδεχθεί υποχρεωτικά τους Όρους Χρήσης και την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η Εταιρεία επικοινωνεί μαζί του είτε μέσω email είτε τηλεφωνικά. Η Εταιρεία δεσμεύεται να επεξεργαστεί τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα μόνο προκειμένου να επικοινωνήσει και να ανταποκριθεί σε ενδεχόμενο αίτημα, ερώτημα κλπ. του χρήστη, ενώ σε καμία περίπτωση τα στοιχεία του χρήστη δεν θα διαβιβαστούν σε μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα.

1.2) Σκοπός Επεξεργασίας και Νόμιμη Βάση.

Σκοπός της συλλογής και επεξεργασίας των εν λόγω προσωπικών δεδομένων είναι η εκτέλεση των συμβατικών υποχρεώσεων που αναλαμβάνει το Electobox απέναντι στον εκάστοτε φορέα. Νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων, είναι η εκτέλεση των συμβατικών υποχρεώσεων (ΓΚΠΔ άρθρο 6 παρ.1΄β).

2.1) Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω του πεδίου «Ξεκινήστε Εδώ»

Συμπληρώνοντας ο χρήστης στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διοργάνωση ψηφοφορίας μέσω του Electobox το όνομα, επώνυμο, email, τηλέφωνο, το όνομα του φορέα, το σχετικό μήνυμα και που και αφού αποδεχθεί υποχρεωτικά τους Όρους Χρήσης και την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η Εταιρεία επικοινωνεί μαζί του είτε μέσω email είτε τηλεφωνικά. Η Εταιρεία δεσμεύεται να επεξεργαστεί τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα μόνο προκειμένου να επικοινωνήσει και να ανταποκριθεί σε ενδεχόμενο αίτημα, ερώτημα κλπ. του χρήστη, ενώ σε καμία περίπτωση τα στοιχεία του χρήστη δεν θα διαβιβαστούν σε μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα.

2.2) Σκοπός Επεξεργασίας και Νόμιμη Βάση.

Σκοπός της συλλογής και επεξεργασίας των εν λόγω προσωπικών δεδομένων, είναι η βέλτιστη ανταπόκριση και ενημέρωση του χρήστη σχετικά με τη διοργάνωση ψηφοφορίας μέσω του Electobox. Νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων, είναι το έννομο συμφέρον της Εταιρείας να βελτιώνει τις υπηρεσίες που παρέχει στους χρήστες της Πλατρφόρμας (ΓΚΠΔ άρθρο 6 παρ.1στ).

3.1) Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τη χρήση cookies

Κατά την περιήγηση των χρηστών στην Ιστοσελίδα ενδέχεται να συλλέξουμε ορισμένες απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με την επισκεψιμότητα στον εκάστοτε δικτυακό τόπο, όπως είναι η διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (διεύθυνση IP) και το είδος περιηγητή (browser) που χρησιμοποιεί ο χρήστης κλπ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των cookies στην Ιστοσελίδα, μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική Cookies .

3.2) Σκοπός Επεξεργασίας και Νόμιμη Βάση.

Σκοπός της συλλογής και επεξεργασίας των εν λόγω δεδομένων αποτελεί η βελτίωση της λειτουργικότητας της Ιστοσελίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και η ανάλυση της επισκεψιμότητάς της. Νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων, είναι η συγκατάθεση του χρήστη (ΓΚΠΔ άρθρο 6 παρ.1ά) η οποία παρέχεται με την αποδοχή των εν λόγω cookies, με εξαίρεση τα απολύτως απαραίτητα cookies τα οποία είναι μονίμως εγκατεστημένα και είναι απολύτως αναγκαία για την λειτουργία της Ιστοσελίδας, για τα οποία νόμιμη βάση επεξεργασίας αποτελεί το έννομο συμφέρον της Εταιρείας (ΓΚΠΔ άρθρο 6 παρ.1στ).

4.1) Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα.

Όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα, συγκεντρώνουμε στοιχεία που ο φυλλομετρητής (browser) σας μεταδίδει στο διακομιστή (server) που φιλοξενεί την Ιστοσελίδα. Μεταξύ άλλων, στα στοιχειά αυτά περιλαμβάνεται η διεύθυνση IP, η ημερομηνία και ώρα της επίσκεψής σας στην Ιστοσελίδα, η ονομασία του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σας σύστημα και το σύνολο των δεδομένων που αποστείλατε σε Bytes.

4.2) Σκοπός Επεξεργασίας και Νόμιμη Βάση.

Σκοπός της συλλογής και επεξεργασίας των εν λόγω προσωπικών δεδομένων είναι η διασφάλιση της ασφάλεια των δικτύων, πληροφοριών και υπηρεσιών από τυχαία γεγονότα ή παράνομες ή κακόβουλες ενέργειες οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τη διαθεσιμότητα, τη γνησιότητα, την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των αποθηκευμένων ή διαβιβαζόμενων δεδομένων. Νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων, είναι το έννομο συμφέρον της Εταιρείας να προστατεύει και να βελτιώνει τις υπηρεσίες που παρέχει στους χρήστες της Ιστοσελίδας (ΓΚΠΔ άρθρο 6 παρ.1στ).


Προσωπικά Δεδομένα Ανήλικων Χρηστών

Η Ιστοσελίδα αυτή δεν απευθύνεται σε ανήλικους και δεν επιθυμεί να συλλέγει και να επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα ανηλίκων (δηλαδή προσώπων που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους). Επειδή όμως είναι αδύνατο να διασταυρώνεται και να επαληθεύεται η ηλικία των χρηστών της Ιστοσελίδας, παρακαλούμε τους γονείς/κηδεμόνες των ανηλίκων, σε περίπτωση που διαπιστώσουν οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη κοινοποίηση δεδομένων εκ μέρους των ανηλίκων, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρεία, όπως αναλάβει τα προστατευτικά απαραίτητα μέτρα (λ.χ. διαγραφή των δεδομένων τους). Σε περίπτωση που η Εταιρεία αντιληφθεί ότι έχει συλλέξει προσωπικά δεδομένα ανηλίκου, δεσμεύεται να τα διαγράψει αμέσως και να λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία των δεδομένων αυτών.


Διαβίβαση σε Τρίτους

Η Εταιρεία ενδέχεται να διαβιβάζει τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, στους οποίους έχει αναθέσει την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό της (όπως λ.χ. εταιρείες παροχής υπηρεσιών, παρόχους αναλύσεων και πληροφοριών, που μας βοηθούν στη βελτίωση και στη βελτιστοποίηση της Ιστοσελίδας κλπ. Σε κάθε περίπτωση, τα τρίτα μέρη στα οποία ενδέχεται να διαβιβάζονται δεδομένα των χρηστών, δεσμεύονται συμβατικά έναντι της Εταιρείας ώστε να διασφαλίζεται η υποχρέωση εμπιστευτικότητας καθώς και όλες οι υποχρεώσεις που προβλέπονται από την Υφιστάμενη Νομοθεσία. Παράλληλα, τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών ενδέχεται να διαβιβάζονται σε δημόσιες αρχές, ανεξάρτητες αρχές κλπ. (πχ Αστυνομικά τμήματα, Εισαγγελικές Δικαστικές, Φορολογικές, Τελωνειακές αρχές, την ΑΠΔΠΧ κλπ.) κατά την άσκηση των καθηκόντων τους αυτεπάγγελτα ή μετά από αίτηση τρίτου που επικαλείται έννομο συμφέρον και ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες.


Διαβίβαση Προσωπικών Δεδομένων εκτός ΕΕ

Σε περίπτωση διαβίβασης των προσωπικών δεδομένων των χρηστών που συλλέγονται μέσω της Ιστοσελίδας, σε χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), η Εταιρεία προηγουμένως ελέγχει εάν :

α) Η Επιτροπή έχει εκδώσει σχετική απόφαση επάρκειας για την τρίτη χώρα προς την οποία θα γίνει η διαβίβαση.

β) Τηρούνται οι κατάλληλες εγγυήσεις σύμφωνα με τον Κανονισμό για τη διαβίβαση των δεδομένων αυτών.

Διαφορετικά, η διαβίβαση προς τρίτη χώρα απαγορεύεται και η Εταιρεία δεν θα διαβιβάσει προσωπικά δεδομένα των χρηστών προς αυτή, εκτός εάν ισχύει κάποια από τις ειδικές παρεκκλίσεις που προβλέπει ο ΓΚΠΔ (πχ η ρητή συγκατάθεση του χρήστη και ενημέρωση του σχετικά με τους κινδύνους που ενέχει η διαβίβαση, η διαβίβαση είναι απαραίτητη για εκτέλεση σύμβασης κατόπιν αιτήματος του υποκειμένου, υπάρχουν λόγοι δημοσίου συμφέροντος, είναι αναγκαία για στήριξη νομικών αξιώσεων και ζωτικών συμφερόντων του χρήστη κ.ο.κ).


Χρονικό Διάστημα Διατήρησης Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών συλλέγονται και διατηρούνται για προκαθορισμένο και περιορισμένο χρονικό διάστημα, ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας, μετά την παρέλευση του οποίου τα δεδομένα διαγράφονται από τα αρχεία μας. Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου ή προβλέπεται συγκεκριμένη περίοδος διατήρησης, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις. Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που συλλέγονται και τυγχάνουν επεξεργασίας για την εκτέλεση σύμβασης, διατηρούνται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση. Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που τυγχάνουν επεξεργασίας για σκοπούς εμπορικής προώθησης κατόπιν συγκατάθεσης των χρηστών τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης, χωρίς η ανάκληση αυτή να θίγει τη νομιμότητα της έως τότε επεξεργασίας.


Ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων

Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις, το κόστος εφαρμογής και τη φύση, το πεδίο εφαρμογής, το πλαίσιο και τους σκοπούς της επεξεργασίας, καθώς και τους κινδύνους διαφορετικής πιθανότητας επέλευσης και σοβαρότητας για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των χρηστών από την επεξεργασία, η Εταιρεία λαμβάνει τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Παρότι καμία μέθοδος διαβίβασης μέσω του Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι απόλυτα ασφαλής, η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα ψηφιακής ασφάλειας δεδομένων όπως η χρήση SSL, η κρυπτογράφηση, η ανωνυμοποίηση, η εγκατάσταση, firewall κλπ. συμμορφούμενη με τις υποχρεώσεις της σύμφωνα με την Υφιστάμενη Νομοθεσία.


Δικαιώματα Υποκειμένων Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Η Εταιρεία μεριμνά ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται άμεσα στα αιτήματα των χρηστών, για την άσκηση των δικαιωμάτων τους σύμφωνα με την Υφιστάμενη Νομοθεσία. Ειδικότερα, κάθε χρήστης έχει τα ακόλουθα δικαιώματα:

α) Να ζητήσει ενημέρωση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων.

β) Να ζητήσει πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα μπορεί να ζητήσει να λάβει αντίγραφο των προσωπικών του δεδομένων που τηρούνται και να ελέγξει τη νομιμότητα της επεξεργασίας.

γ) Να ζητήσει τη διόρθωση των προσωπικών του δεδομένων σε περίπτωση λανθασμένης ή ελλιπούς καταχώρησής τους.

δ) Να ζητήσει τη διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων εφόσον η διατήρησή τους δεν στηρίζεται σε οποιαδήποτε νόμιμη βάση ή έννομο συμφέρον.

ε) Να ζητήσει περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών του δεδομένων, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

στ) Να ζητήσει τη φορητότητα/ διαβίβαση των προσωπικών του δεδομένων είτε στον ίδιο είτε σε τρίτους.

ζ) Να ανακαλέσει ανά πάσα στιγμή την συγκατάθεσή που έδωσε για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, χωρίς η ανάκληση αυτή, να επηρεάζει τη νομιμότητα της έως τότε επεξεργασίας.

η) Να εναντιωθεί στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων.

θ) Να αντιταχθεί σε απόφαση που τον αφορά και λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ.

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθύνεστε στο email contact@electobox.com. Σε περίπτωση άσκησης οποιοδήποτε εκ των ανωτέρω δικαιωμάτων, η Εταιρεία παρέχει στο υποκείμενο των δεδομένων πληροφορίες για τις πράξεις επεξεργασίας κατόπιν του σχετικού αιτήματος που υποβλήθηκε εντός ενός (1) μηνός από την παραλαβή του αιτήματος και την ταυτοποίηση του υποκειμένου. Η εν λόγω προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δύο (2) ακόμη μήνες, εφόσον απαιτείται, αν το αίτημα είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός αιτημάτων. Σε αυτή την περίπτωση, η Εταιρεία υποχρεούται, εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, να ενημερώσει το υποκείμενο των δεδομένων για την καθυστέρηση, καθώς και για τους λόγους αυτής. Εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος ενημερώνει και το υποκείμενο των δεδομένων για τυχόν άρνηση της να ικανοποιήσει εν όλω ή εν μέρει το υποβληθέν αίτημα, καθώς και για τους λόγους της άρνησης.

Για οποιοδήποτε παράπονό σας αναφορικά με τη παρούσα Πολιτική ή με ζητήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων, εάν δεν ικανοποιήσουμε το αίτημά σας, μπορείτε να απευθύνεστε στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα www.dpa.gr.


Αποποίηση Ευθύνης για Ιστότοπους Τρίτων

Σε περίπτωση που στην Ιστοσελίδα υπάρχουν σύνδεσμοι οι οποίοι ανακατευθύνουν τους χρήστες σε ιστοτόπους τρίτων, σας ενημερώνουμε ότι η Εταιρεία δεν ελέγχει ούτε ευθύνεται για το περιεχόμενο αυτών των ιστοτόπων, ούτε για τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.


Επικαιροποιήσεις της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενδέχεται να τροποποιηθεί/αναθεωρηθεί στο μέλλον, στο πλαίσιο της κανονιστικής συμμόρφωσής της Εταιρείας καθώς και της βελτιστοποίησης και αναβάθμισης των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας. Συνιστούμε λοιπόν να ανατρέχετε κάθε φορά στη επικαιροποιημένη έκδοση της παρούσας Πολιτικής, για την επαρκή σας ενημέρωση.


Τελευταία Αναθεώρηση: Ιούνιος 2020